Disclaimer

Disclaimer

Algemeen en copyright

Browet-photography.be accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door tentoonstelling van foto’s, of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Alle inhoud op deze site is het intellectuele eigendom van Browet-photography.be. Zonder schriftelijke toestemming, mag er dan ook geen inhoud worden overgenomen.
 Mensen die ‘orders’ geven voor een fotoshoot, gaan sowieso akkoord met de copyrightrechten van deze foto’s. De foto’s op de website zijn gecomprimeerd. Als u graag een origineel exemplaar wil, kan u deze aanvragen via info@browet-photography.be. Het gebruik van de websitefoto’s aan derden is niet toegestaan. Indien u een origineel formaat aanvraagt met zichtbaar websitelogo mogen deze foto’s wel gedeeld worden met derden. Het is verboden om foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Persoonlijke data

Browet-photography.be respecteert uw privacy. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om u de best mogelijk service te kunnen verlenen. Bepaalde technische gegevens van uw bezoekgedrag kunnen tijdens het gebruik van de site geregistreerd worden om misbruik te voorkomen en om statistieken op te bouwen.

Personen op foto

Omdat Browet-photography.be straat- of sociale fotografie uitoefent, kan het zijn dat er foto’s verschijnen van onbekende personen. Als deze mensen zichzelf herkennen en niet mee akkoord gaan met de online publicatie, kunnen ze een mail sturen naar info@browet-photography.be Deze foto zal onmiddellijk worden verwijderd. Mensen die een origineel van een foto willen, kunnen deze via bovenstaand mailadres verkrijgen.

Site: klachten en algemeen

Indien u klachten of opmerkingen hebt over de site, gelieve mij dan te contacteren op Vincent Browet info@browet-photography.be

Opmerkingen

Gezien de privacywetgeving sterk evolueert, kan het privacy luik van deze site worden aangepast. Het is op elk ogenblik beschikbaar op de site voor consultatie. Browet-phtotgraphy.be en alle partijen die dit systeem van informatie voorzien, wijzen hierbij elke aansprakelijkheid af voor het onjuiste of bedrieglijke gebruik van de op deze website verstrekte gegevens. Ze zijn geenszins aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van de informatie die via het systeem werd gevonden of uitgewisseld. De website wordt gebruikt op eigen risico. Iedere gebruiker die na deze kennisgeving gebruik maakt van de informatie, ziet af van elke klacht, van welke aard ook, in verband met het gebruik van via het systeem beschikbaar gesteld materiaal of informatie, ongeacht of zodanige klachten gericht zijn tegen Browet-photography.be of tegen om het even welke andere persoon die het systeem van materiaal of informatie heeft voorzien. Browet-photography.be of enige partij die via het systeem informatie verstrekt, kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade. Iedere gebruiker die na deze kennisgeving gebruik maakt van de informatie, stemt ermee in alle risico’s in verband met het gebruik van het systeem op zich te nemen en geen klacht in te dienen tegen Browet-photography.be, mensen uit het webteam of enige andere partij die het systeem van materiaal of informatie voorziet.