Over

Over mezelf

 

Als mens vind ik eigenheid en vertrouwen erg belangrijk. Door mijn optimistische en nieuwsgierige blik op het leven heb ik al unieke ervaringen meegemaakt. Mede daardoor ben ik in 2007 begonnen met mijn passie: fotografie. Na jaren oefenen, studeren en stage lopen bij een aantal topfotografen heb ik in 2012 besloten om in bijberoep te gaan als fotograaf.

20151101_Wintershoot_Lieveke_0066-bewerkt-2

 

It’s just about a click

Iedere mens is uniek en heeft zijn eigen levensverhaal. Het is net die eigenheid die ik wil vastleggen. Ik vind het ontzettend boeiend dat er een ‘click’ ontstaat tussen mij en de persoon(en) die ik fotografeer. Omdat die ‘click’ essentieel is voor een goede samenwerking, bied ik voor het tekenen van een contract een vrijblijvend gesprek aan. Zo kan de klant zelf oordelen of er een ‘click’ is. Ik ben gespecialiseerd in huwelijken, portretten en kinderfotografie. Door mijn ervaring als leerkracht en autismebegeleider (hoofdberoep) kan ik mij redelijk snel inleven in de leefwereld van het kind. De ‘click’ maken met het kind is cruciaal voor een mooie en ‘echte’ foto. Het maken van een mooi portret gaat veel verder dan ‘technische kennis’, ook de omgang speelt voor 50% mee. Mijn zwart-wit foto’s komen tot hun recht bij kleurrijke mensen die pure emoties uitstralen. Tijdens een huwelijk kom je deze in overvloed tegen. Mijn doel is om die emoties voor eeuwig vast te leggen zodat je kan blijven genieten van jullie mooiste dag!

In de categorie ‘FREELANCE’ plaats ik shoots waar de klant specifieke eisen had omtrent de foto’s: Antwerpen in B&W of een bedrijfsfeest, … . Mijn persoonlijk creatiever werk zoals fotoverhalen of reisreportages kan u ook in deze categorie terugvinden en vallen onder het ‘TFCD’ statuut.

Welkom op mijn website en ik hoop dat we samen de ‘click’ kunnen maken.

Vincent Browet